Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Vesi108g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Perunajauhot,rainbow3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g102kcal0.6g23g0g1g
Valittu annoskoko156g51kcal0.3g11.5g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g26kcal0.2g5.8g0g0.3g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928