Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g16g56kcal4.4g0.3g4.2g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g39g100kcal7g1.3g7.4g0.2g
Ranskankerma Valio19g53kcal0.5g0.7g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g565kcal36.6g5g44.4g0.4g
Valittu annoskoko156g282kcal18.3g2.5g22.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal9.2g1.3g11.1g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.6g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181357