Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 109g69kcal3.3g5.2g3.8g0g
Sokeri 17g70kcal0g17.3g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Voi 14g98kcal0.2g0.1g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g524kcal10.8g46.8g32.6g0g
Valittu annoskoko156g262kcal5.4g23.4g16.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g131kcal2.7g11.7g8.2g0g
Arvot/100g100g168kcal3.5g15g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979