Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark43g230kcal3.4g13.9g18.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu65g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Voi 43g315kcal0.5g0.2g35.3g0g
Canderel makeutusjauhe2.2g8.3kcal0.1g2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.2g13kcal0.5g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1296kcal23.4g32.8g121.2g0g
Valittu annoskoko156g648kcal11.7g16.4g60.6g0g
Annoskoko puolitettuna78g324kcal5.9g8.2g30.3g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881