Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g42g72kcal6.8g0.2g5.1g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 20g10kcal0.2g1.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Aromisuola (5g)1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g27g29kcal0.6g1.1g2.7g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g10g36kcal0.1g8.8g0g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g308kcal15.8g25g16.4g0.6g
Valittu annoskoko156g154kcal7.9g12.5g8.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal4g6.3g4.1g0.2g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857