Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali103g22kcal1.2g3.5g0.2g2.2g
Hirvenjauheliha oma saalis34g39kcal7.6g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g157kcal17.8g8.6g5.6g5.2g
Valittu annoskoko156g79kcal8.9g4.3g2.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal4.5g2.2g1.4g1.3g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407