Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha89g148kcal16.9g0g8.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g12g37kcal1g6g0.7g1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 45g29kcal1.4g2.1g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g459kcal41.4g16.2g24.6g2g
Valittu annoskoko156g229kcal20.7g8.1g12.3g1g
Annoskoko puolitettuna78g115kcal10.4g4.1g6.2g0.5g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110