Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.6g0.4g1.2g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.4g49kcal0g0g5.4g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 43g61kcal9.9g0g2.4g0g
Sipuli, paistettu 5.4g5.5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 11g1.8kcal0.2g0g0g0.3g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g22g78kcal6.1g0.4g5.6g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix11g5.4kcal0.2g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g648kcal40.6g53.8g28.6g3.2g
Valittu annoskoko156g324kcal20.3g26.9g14.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g162kcal10.2g13.5g7.2g0.8g
Arvot/100g100g207kcal13g17.2g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235921