KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g12g68kcal1.2g2.8g5.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g239kcal0.3g0.3g26.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton8.2g26kcal1.9g0.9g1.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka16g61kcal0.2g15.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)82g103kcal9g0.2g7.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.9g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1053kcal27.6g39.2g86.6g0g
Valittu annoskoko156g526kcal13.8g19.6g43.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g263kcal6.9g9.8g21.7g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156