Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 69g23kcal2.1g3.4g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g34g24kcal4.1g1.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g421kcal19.8g74.2g4.2g1.2g
Valittu annoskoko156g210kcal9.9g37.1g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal5g18.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.8g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886