Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g19g100kcal1.5g6.4g7.7g1.7g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g60g156kcal1.2g2.4g15.6g0.3g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g77g92kcal2.5g2.8g7.6g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g704kcal10.4g25.6g61.8g4g
Valittu annoskoko156g352kcal5.2g12.8g30.9g2g
Annoskoko puolitettuna78g176kcal2.6g6.4g15.5g1g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146