Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu61g77kcal6.8g0.2g5.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki56g32kcal4.8g2.8g0.1g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g23g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g10g61kcal2.1g0.7g5.5g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g423kcal27.6g7.6g31.4g0.2g
Valittu annoskoko156g212kcal13.8g3.8g15.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal6.9g1.9g7.9g0.1g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.4g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752