Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl73g96kcal9.5g0.2g6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g43g175kcal0g43g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g12g42kcal1.6g8.2g0.3g0g
Perunajauhot,rainbow25g80kcal0g19.9g0g0.3g
Leivontamargariini Euroshopper2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g830kcal22.4g143.4g17.2g0.6g
Valittu annoskoko156g415kcal11.2g71.7g8.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g208kcal5.6g35.9g4.3g0.2g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746