Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 63g35kcal1g8.3g0.1g0.5g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g27g82kcal5.2g0.1g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g442kcal22.6g18.2g31.8g1.4g
Valittu annoskoko156g221kcal11.3g9.1g15.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal5.7g4.6g8g0.4g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.8g10.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874