DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 81g23kcal1g3.3g0.2g1.7g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)24g187kcal0.2g0.2g20.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 27g48kcal0.5g0.8g4.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g550kcal3.6g16.4g51g4.4g
Valittu annoskoko156g275kcal1.8g8.2g25.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g138kcal0.9g4.1g12.8g1.1g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.2g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904