Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)48g133kcal8.6g0g11g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g48g172kcal5.7g35.8g0.7g1.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)44g15kcal0.4g3g0.2g0.6g
Porkkanaraaste 200g8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipulikuutiot Apetit8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g650kcal29.8g79.2g23.8g5g
Valittu annoskoko156g325kcal14.9g39.6g11.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g162kcal7.5g19.8g6g1.3g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589