Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g41g135kcal6.5g25.4g0.8g2.5g
Jauheliha, sika-nauta 33g73kcal5.7g0g5.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g419kcal24.6g50.8g13.2g5g
Valittu annoskoko156g210kcal12.3g25.4g6.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal6.2g12.7g3.3g1.3g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.3g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141