Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet38g46kcal8.1g0g1.5g0g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g27g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas14g38kcal2.6g0g3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g4.3g2.3kcal0.2g0.2g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g7.3g9kcal0.2g1.9g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g219kcal23.2g9g9.6g0g
Valittu annoskoko156g110kcal11.6g4.5g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g55kcal5.8g2.3g2.4g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.9g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045