Texmex-lasagne kesäkurpitsasta

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää taco-mausteseos sekä loraus vettä.

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi joko veitsellä tai juustohöylällä, riippuen kuinka ohuita haluat.

Itse jätin n. 1/2cm paksuisiksi, koska tykkään, että on vähän pureskeltavaakin..

Lado kerroksittain vuokaan järjestyksellä: Jauheliha, sienet, juusto, kesäkurpitsa.

Viimeinen kerros kuitenkin jauhelihaa/sieniä ja päällä juustoraastetta.

Paista 200 asteessa n. 1/2 tuntia tai kunnes juustoraaste saa vähän väriä.

Kesäkurpitsoja käytin n.15 min uunissa jolla saatiin estettyä lasagnen liiallinen vetistyminen.

Sienet oli mulla tuoreita mutta alkup.

Ohjeeseen kuului ilmeisesti säilykesieniä.

Itse lisäsin pakettiin vielä 140g pekonia ja ruoka oli aikalailla täydellistä ;)

Alkup.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Haikim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g61kcal7g0g3.7g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g3.7g11kcal0.2g2.2g0.2g0g
Herkkusieni 19g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.7kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Edam juusto28g75kcal8.3g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g319kcal32.4g7.2g17.6g1.6g
Valittu annoskoko156g160kcal16.2g3.6g8.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal8.1g1.8g4.4g0.4g
Arvot/100g100g102kcal10.4g2.3g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290738