Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g40g14kcal0.4g2.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka7.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g7.9g28kcal1g5.5g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 79g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g125kcal3.8g19.2g3.4g1.8g
Valittu annoskoko156g63kcal1.9g9.6g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal1g4.8g0.9g0.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625