Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.42g230kcal0.4g0.4g25.1g0g
Sokeri 36g144kcal0g35.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.2g28.5g0.5g1.4g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1147kcal18g134g58.2g2.8g
Valittu annoskoko156g573kcal9g67g29.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g287kcal4.5g33.5g14.6g0.7g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059