Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Rasvaton maito valio80g26kcal2.6g3.9g0g0g
Kananmuna, annos 65g26g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g552kcal16.4g71.4g21.2g1.8g
Valittu annoskoko156g276kcal8.2g35.7g10.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g138kcal4.1g17.9g5.3g0.5g
Arvot/100g100g177kcal5.2g22.8g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412