Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 30g120kcal0g29.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.4g0.5g1.3g
Kahvikerma hyla Valio12g16kcal0.3g0.5g1.4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 23g165kcal0.1g0g18.6g0g
Mantelilastu (A la meira)20g119kcal4.7g1.3g10.7g0g
Voi 12g84kcal0.1g0g9.5g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1446kcal18.8g158.2g81.4g2.8g
Valittu annoskoko156g723kcal9.4g79.1g40.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g361kcal4.7g39.6g20.4g0.7g
Arvot/100g100g462kcal6g50.6g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861