Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g43g149kcal3.4g32g0.7g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g7.1g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Kanaliemi laimennettu 107g11kcal0.3g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g423kcal7.6g65.2g14.4g2.6g
Valittu annoskoko156g212kcal3.8g32.6g7.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal1.9g16.3g3.6g0.7g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.9g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080