Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow12g1.2kcal0.2g0.2g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)24g6kcal0.2g1.3g0g0.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 54g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.7g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g14g52kcal3.3g0g4.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 6g18kcal0.2g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g386kcal24.6g8.4g28g2.6g
Valittu annoskoko156g193kcal12.3g4.2g14g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal6.2g2.1g7g0.7g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560