Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%39g46kcal1.1g1.7g3.9g0g
Philadelphia Light tuorejuusto19g37kcal1.5g0.7g3.1g0g
Parsakaali brokkoli 97g34kcal4.5g1.9g0.3g2.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g237kcal14.4g9.2g14.6g4.8g
Valittu annoskoko156g119kcal7.2g4.6g7.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal3.6g2.3g3.7g1.2g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484