Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Tomaattimurska 69g20kcal0.4g3.6g0.1g1.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g69g117kcal13g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g386kcal27.8g10.4g24.4g3.2g
Valittu annoskoko156g193kcal13.9g5.2g12.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal7g2.6g6.1g0.8g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.3g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773