Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 106g113kcal24.4g0g1.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 18g157kcal0g0g17.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Hunaja 8.4g28kcal0g6.8g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g611kcal49.2g15g38.8g0.4g
Valittu annoskoko156g306kcal24.6g7.5g19.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g153kcal12.3g3.8g9.7g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.7g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744