Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g199kcal0.3g0.1g22.4g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai36g125kcal4.3g25.4g0.8g1.1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Voi 18g133kcal0.2g0.1g14.9g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g83kcal2.9g16.9g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1437kcal18g165.2g79.2g3.6g
Valittu annoskoko156g719kcal9g82.6g39.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g359kcal4.5g41.3g19.8g0.9g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822