Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 21g149kcal0.2g0.1g16.7g0g
Sokeri 47g189kcal0g46.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 27g91kcal0.5g0.8g9.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g153kcal4.5g31.2g0.5g1.6g
Ruokasooda 0.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1210kcal14.4g158.2g56.6g3.6g
Valittu annoskoko156g605kcal7.2g79.1g28.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g303kcal3.6g39.6g14.2g0.9g
Arvot/100g100g387kcal4.6g50.6g18.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465