Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy45g237kcal3.5g14.3g18.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl112g380kcal2.2g3.3g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1232kcal11.4g35.2g115.8g0g
Valittu annoskoko156g616kcal5.7g17.6g57.9g0g
Annoskoko puolitettuna78g308kcal2.9g8.8g29g0g
Arvot/100g100g394kcal3.6g11.3g37.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003