Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse7.2g53kcal0g0g5.9g0g
Sipulikuutiot rainbow16g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%40g34kcal0.4g1.8g2.8g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g16g27kcal1.2g0.2g2.4g0g
Poronkäristys, Polarica77g100kcal15.4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g433kcal34.4g4.4g31.4g0g
Valittu annoskoko156g216kcal17.2g2.2g15.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal8.6g1.1g7.9g0g
Arvot/100g100g139kcal11g1.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713