Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 53g273kcal8.7g0g26.8g0g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Pasta Torino tumma44g155kcal7.9g26g1.7g2.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)35g30kcal0.4g1.2g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g924kcal34.8g55.4g62g6g
Valittu annoskoko156g462kcal17.4g27.7g31g3g
Annoskoko puolitettuna78g231kcal8.7g13.9g15.5g1.5g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.7g19.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201