Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 5.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Naudanpaisti 55g61kcal11.8g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g196kcal25g7.2g7g0.8g
Valittu annoskoko157g98kcal12.5g3.6g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal6.3g1.8g1.8g0.2g
Arvot/100g100g63kcal8g2.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579