Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260g891kcal26.5g181.7g3.1g9.1g
Sokeri 127g517kcal0g127.2g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Rasvaton maito valio799g264kcal26.4g39.1g0g0g
Kananmuna, annos 65g260g327kcal28.6g0.8g23.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g729kcal1g1g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g5511kcal165.6g713.2g212.8g18.2g
Valittu annoskoko1560g2756kcal82.8g356.6g106.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna780g1378kcal41.4g178.3g53.2g4.6g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412