Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2857g15143kcal225.7g914.3g1200g0g
Kuohukerma,valio,2dl7143g24286kcal142.9g214.3g2500g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g78857kcal737.2g2257.2g7400g0g
Valittu annoskoko10000g39429kcal368.6g1128.6g3700g0g
Annoskoko puolitettuna5000g19714kcal184.3g564.3g1850g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003