Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper21g150kcal0.2g0.2g16.7g0g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka42g127kcal4g25.4g0.8g6.3g
Mustikka83g28kcal0.4g5.3g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g702kcal9.2g84.2g35.6g18.2g
Valittu annoskoko157g351kcal4.6g42.1g17.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna79g175kcal2.3g21.1g8.9g4.6g
Arvot/100g100g223kcal2.9g26.7g11.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277