Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark44g232kcal3.5g14g18.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu66g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.6g0g
Canderel makeutusjauhe2.2g8.4kcal0.1g2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.2g13kcal0.5g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g1307kcal23.6g33g122.2g0g
Valittu annoskoko158g654kcal11.8g16.5g61.1g0g
Annoskoko puolitettuna79g327kcal5.9g8.3g30.6g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881