Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy45g239kcal3.6g14.4g18.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl113g383kcal2.2g3.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g1242kcal11.6g35.6g116.6g0g
Valittu annoskoko158g621kcal5.8g17.8g58.3g0g
Annoskoko puolitettuna79g311kcal2.9g8.9g29.2g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003