Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)33g127kcal0.2g2.2g13.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai100g350kcal12g71.1g2.1g3g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.7g1.3g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g334g334kcal40g8.7g16g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g1770kcal110g174.6g71.6g11.4g
Valittu annoskoko1570g885kcal55g87.3g35.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna785g442kcal27.5g43.7g17.9g2.9g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401