Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki25g65kcal3g1.4g5.3g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g207kcal8g16.6g12g2.2g
Valittu annoskoko158g103kcal4g8.3g6g1.1g
Annoskoko puolitettuna79g52kcal2g4.2g3g0.6g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468