Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit250g65kcal2.3g12g0.8g5.8g
Peruna, keskikokoinen 60g438g263kcal6.6g56.9g0.4g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Nakki,popsi grillinakki250g648kcal30g14g52.5g0.5g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g6.3g41kcal0g0g4.6g0g
Maustepippuri, annos 1g6.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3165g2066kcal79.4g166g119.6g20.4g
Valittu annoskoko1583g1033kcal39.7g83g59.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna791g517kcal19.9g41.5g29.9g5.1g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468