Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 134g970kcal1.6g0.5g108.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl267g909kcal37.4g149.7g17.9g29.4g
Sokeri 114g461kcal0g113.5g0g0g
Mansikka 668g311kcal3.3g56.1g1.3g12.7g
Raparperi 401g135kcal2.8g22.1g0.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g5572kcal90.2g683.8g256.6g95.4g
Valittu annoskoko1584g2786kcal45.1g341.9g128.3g47.7g
Annoskoko puolitettuna792g1393kcal22.6g171g64.2g23.9g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557