Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g967g1645kcal183.8g0g96.7g0g
Kananmuna kuoreton 133g190kcal16.6g0.4g13.6g0g
Sipuli 484g146kcal6g23.2g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g3961kcal412.8g47.2g222.6g16.4g
Valittu annoskoko1584g1981kcal206.4g23.6g111.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna792g990kcal103.2g11.8g55.7g4.1g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176