Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g300g384kcal44.7g0g27g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6g54kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)128g34kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Vehnäjauho, sunnuntai60g210kcal7.2g42.6g1.3g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g38g173kcal0.2g0.2g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3195g1802kcal110.6g100.2g115g8g
Valittu annoskoko1598g901kcal55.3g50.1g57.5g4g
Annoskoko puolitettuna799g451kcal27.7g25.1g28.8g2g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403