Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4.2g10kcal0.8g0g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g34kcal1.8g2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko16g17kcal0.9g1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.5g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.6g6.2g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082