J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 13g4.6kcal0g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.4g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g28kcal0g6.4g0g0.6g
Valittu annoskoko16g14kcal0g3.2g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0g1.6g0g0.2g
Arvot/100g100g86kcal0g19.9g0g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403