Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito valio8.3g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g57kcal1.8g7.4g2g0.2g
Valittu annoskoko16g29kcal0.9g3.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.5g1.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g176kcal5.5g22.7g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412