Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)5g14kcal0.9g0g1.1g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g5g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot Apetit0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g68kcal3g8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko16g34kcal1.5g4g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.8g2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g207kcal9.1g24.4g7.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589