Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.2g0g
Maito, Kevyt1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 3.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g99kcal1.4g12g5g0.4g
Valittu annoskoko16g49kcal0.7g6g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0.4g3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g301kcal4.3g36.6g15.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760